Helhetshealing

Healing är en friskvårdsteknik som löser upp blockeringar i kroppens energisystem. Den ger en djupverkande läkande effekt på kroppens alla plan.

da vinci

Spänningar och värk i kroppen kan ha djupare liggande mentala orsaker som kan lösas upp när blockeringar försvinner. Det är alltså inte alltid bara muskulatur som behöver behandlas för att återfå en känsla av en frisk och stark kropp.
Healing ger en djup avslappning och läker på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Det gamla talesättet ”kropp & själ” är intimt sammankopplade vad gäller kroppens läkning.
Är inte det ena i balans så fungerar inte det andra heller. Därför behöver vi behandla båda delar och dessa kan vi komma åt med den här tekniken.

Du behöver inte vara sjuk för att må bra av healing – att använda healing kan göra att vägen i ditt liv blir lite mindre ”guppig” bara. Problem i kroppen ger sig ofta inte till känna direkt utan kan vara en lång process innan man upplever att man har ett problem. Healing i detta avseende kan kanske liknas vid en ”1000-mils service”.

Healing kan vara ett mycket effektivt sätt att förebygga och behandla värk, stress, huvudvärk, hormon- och nervproblem. Immunförsvaret stärks och kroppens energiförråd fylls på.

Healing är ett kraftfullt verktyg där du får hjälp att hitta din egen kraft och styrka.

Du kan också använda healing som ett redskap för din personliga utveckling!
Ditt sätt att se på dig själv återspeglas i hur du upplever din omgivning!
Varje behandling börjar med rådgivande samtal
Du är alltid fullt påklädd och nedbäddad under en filt.
Behandlingen tar 60-90 min.