Klassisk massage

I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Du släpper fokus på alla måsten och låter sinnena och kroppen vila. Det blir ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen. Efteråt kan du med förnyade krafter och energi känna dig redo att möta världen igen.

Massage används vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Massagen verkar både kroppsligt och emotionellt.
Exempel på uppnådda effekter är ökat lymfflöde, ökad blodcirkulation, minskar sammanväxningar och knutor i musklerna. Muskelsmärtor och trötthet beror ofta på lokal blodbrist som motverkas av massagen. Även hormonutsöndringen påverkas.

Massage bör däremot inte ges vid tillstånd som feber och infektioner, elakartade tumörer, åderbråck eller blodpropp, bakteriella inflammationer eller hudåkommor.

Här kan du välja vad du vill ha behandlat samt hur lång behandlingstid du vill ha.

Beroende på vad du behöver ha hjälp med så kan behandlingen delvis göra ont och du kan uppleva det som träningsvärk och/eller att du känner dig sämre. Det brukar vara övergående så tvivla inte. Är du smärtkänslig så anpassar jag behandlingen efter ditt behov så du slipper dessa bieffekter.

 

Massagebild rolig

 

En helkroppsbehandling blir bäst om du bokar 90 minuter men går att utföra på kortare tid. Dock blir behandlingen då inte så djupgående.

En ryggbehandling kan utföras på allt från 30 min och uppåt.