Om

Jag började min egen utveckling inom friskvård med att utbilda mig i Reikihealing. Min masterexamen tog jag hos Ingela Fors på Futura Tankecenter i Kristianstad.

Mitt intresse bara ökade och jag gick vidare med att utbilda mig till Diplomerad massör på Hälsoteket i Malmö. Det är bland det bästa jag gjort.En effektiv behandlingsform
Jag älskar verkligen att ge och känna att kunden har
fått ut maximalt av behandlingen. Avkoppling och beröring är enormt viktigt i dagens stress.
Även jag får del av den värdefulla beröringen i behandlingen.

Bilden på mig speglar glädjen bra – så här glad var jag 2004 när jag var nyutbildad massör.

Som komplement till den klassiska massagen utbildade jag mig till certifierad taktil massör hos Taktil Utbildning i Stockholm.

Efter det hamnade jag på en utbildning av en slump,
jag blev så småningom diplomerad kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs Institut
i Göteborg.

Jag har även 70 poäng i basmedicin med utbildning hos Thalamus i Uppsala.

Det senaste jag kompletterat min kunskap med är en utbildning till diplomerad helhetsterapeut hos Susanne Jönsson på Soul & Heart Journey School.

Den klassiska massagen har jag som grund och den används antingen som terapeutisk massage eller som ren avslappningsmassage. De olika behandlingsteknikerna kombineras efter klientens behov.

Jag är också redovisningskonsult och ägnar många timmar på kontorsstolen framför datorn och är väl bekant med mina egna monotona och stressrelaterade moment som naturligtvis gett återspeglingar i min kropp.

Att jag utbildat mig i alla dessa behandlingsmetoder grundar sig i det faktum att jag själv blivit mycket hjälpt av dem när jag tidigare hade egna problem kroppen. Fortfarande njuter jag av att få behandling hos mina kollegor – finns ingen anledning att sluta då det är så mycket man lär sig om sig själv och sin kropp genom att också få olika typer behandlingar.

Denna djupare erfarenhet av terapierna, både som klient och utövare, använder jag optimalt så det kommer dig till del på bästa sätt i din behandling.